Ανακοίνωση έναρξης Ακαδημαϊκού έτους 2017-18

στο Ινστιτούτο Δραματοθεραπείας ΑΙΩΝ

 

 

 

Το Ινστιτούτο Δραματοθεραπείας ΑΙΩΝ έχοντας 24 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο της Δραματοθεραπείας -εκπαίδευση, θεραπεία , έρευνα- συνεχίζει, ανανεώνεται και εξελίσσεται.

Πιο συγκεκριμένα συνεχίζεται η εκπαίδευση στη Δραματοθεραπεία, από την οποία έχουν αποφοιτήσει δεκάδες επαγγελματίες δραματοθεραπευτές μέλη της Ένωσης  Δραματοθεραπευτών και Παιγνιοθεραπευτών Ελλάδος σήμερα.

Ανανεώνουμε την τετραετή part time εκπαίδευση μας με νέους συνεργάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εισάγοντας νέα μαθήματα και δραστηριότητες.

Παράλληλα συνεχίζεται ο δεύτερος κύκλος σπουδών στην Εκφραστική Θεραπεία μέσω Τεχνών (Expressive Therapy) Ο γνωστός και στη χώρα μας Εκφραστικός Θεραπευτής Dr Avi Goren-Bar, οργανώνει ένα διετές πρόγραμμα Expressive Therapy, που περιλαμβάνει 8 modules ( Παρασκευή απόγευμα- Σάββατο και Κυριακή συνολικής διάρκειας 235 ωρών), κατανεμημένο σε 2 έτη (4 +4 module).

Πιστεύουμε ότι ακόμη και  σε δύσκολους καιρούς έχουμε τη δυνατότητα  να επενδύσουμε στην εκπαίδευση και αυτή την πίστη μας κάνουμε πράξη.

Το ξεκίνημα της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς σηματοδοτείται από το 2ο Συμπόσιο Δραματοθεραπείας και το 3ο Διεθνές Συνέδριο Εκφραστικής Θεραπείας που συνδιοργανώνουμε με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στις 20-21 και 22 Οκτωβρίου με μεγάλη διεθνή συμμετοχή.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 7258741 και στο

 

www.dramatherapy.gr

 

 

2ο Συμπόσιο Δραματοθεραπείας και  3ο Διεθνές Συνέδριο Εφραστικής Θεραπείας

Το Ινστιτούτο Δραματοθεραπείας ΑΙΩΝ και το «Expressive Arts & Psychology in Action Center» του Dr Avi Goren-Bar σε συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο συνδιοργανώνουν στις 20-21-22 Οκτωβρίου το 2ο Συμπόσιο Δραματοθεραπείας και το 3ο Διεθνές Συνέδριο Εφραστικής Θεραπείας με τίτλο:

Οικειότητα: Εσύ-εγώ και η Τέχνη ανάμεσα μας

δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να διερευνήσουν την διασύνδεση ανάμεσα στην Εκφραστική Θεραπεία, τη Δραματοθεραπεία και την Εμψύχωση.

Θα παρουσιαστούν προφορικές ανακοινώσεις, εργαστήρια και master-classes πάνω σε αυτές τις τρεις θεραπευτικές προσεγγίσεις στην κατεύθυνση του Δημιουργικού Άξονα.

 

Κόστος συμμετοχής 120 ευρώ

Κόστος συμμετοχής σπουδαστών 80 ευρώ

 

www.psychografimata.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σεμιναριο

 

 

2ο Συμπόσιο Δραματοθεραπείας

3ο Ετήσιο Συνέδριο Εκφραστικής Θεραπείας

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

20-21-22 Οκτωβρίου 2017

Περισσότερα στα τελευταία νέα